Wanden & vloeren

Wanden betonplex

Wagen-ID monteert voor de wanden, 4 en /of  6.5 mm dik lichtbruin betonplex.
Elke wand of profiel wordt exclusief uitgefreesd met onze computergestuurde CNC freesmachine, in de desgewenste curves en contouren van de auto voor een nette en solide bescherming van de carrosserie, als het mogelijk is worden de panelen uit een plaat vervaardigd en worden voorzien van isolatie, uiteraard in overleg met de klant!


Zoals elke bedrijfswagen wordt deze leeg geleverd.
Wij hebben deze voorzien van betonplex wanden en vloeren.

Wanden 'lat-om-lat'

Wagen-ID monteert vanaf 60/70 cm hoogte lat om  lat betimmering.
Vuren latten van 100mm breed/18mm dik, welke worden verlijmd en geschroefd aan de carrosserie voor optimale verbinding sterkte.
Daaronder 4 of 6.5mm lichtbruin betonplex, ideaal voor het vastzetten van alle te vervoeren materialen.


Beide wandvariaties lenen zich uitstekend voor de montage van bindrails voor een stevige bevestiging van al het materiaal in de laadruimte.

 

 

Achterdeuren / schuifdeur aan de bovenkant

Als uw bedrijfswagen geen ruiten in de achterdeuren, -klep en of schuifdeur heeft zijn de sponningen, waar het raam had moeten zitten een erg zwak punt in de carrosserie.
Wagen-ID heeft voor eelke typ en uitvoering de juiste bescherming,
4 en /of  6.5 mm dik lichtbruin betonplex  in de contouren van de auto bevestigd met rubberklemmen om resoneren te voorkomen.

Wist u dat:
Voor o.a. de wanden, achterdeuren, achterklep, schuifdeuren en kasten gebruiken we lichtbruinbetonplex, een duurzaam natuurproduct dat uit meerder lagen hout is opgebouwd. 
Afgewerkt met een phenolcoating, een gladde lichtbruine coating, welke zeer sterk, vochtbestendig en slagvast is, alsmede een nette uitstaling geeft en gemakkelijk afneembaar is.

Laadvloeren

Wagen-ID heeft standaard vloeren welke vervaardigd zijn uit watervast verlijmd betonplex voorzien van een antislipcoating in waffelpatroon.
De vloeren kunnen desgewenst voorzien worden van verzonken ogen en eventueel aluminium slijtstrippen bij de schuif- en achterdeuren. Elke vloer wordt exclusief uitgefreesd met onze computergestuurde CNC freesmachine, zodat alle uitsparingen en curves, die immers bij elke bedrijfswagen anders zijn, nauwkeurig worden gevolgd. Tevens tot de mogelijkheden behoren, aluminium vloeren, speciale olie- en zuurbestendige vloeren of gestoffeerde vloeren.
Elke vloer wordt standaard rondom afgekit met zwarte polyurethaankit.


Ook tot de mogelijkheden behoort een solide laadvloer in uw open of dichte aanhangwagen.

Heeft u geen bevredigend antwoord gekregen op onze website kunt u contact opnemen om uw wensen te bespreken.